Wie ben ik?


Over mij en Lolifa

Hoi, ik ben Mirjam! De persoon achter de webshop LoLifa. Van kleins af aan had ik altijd al een creatief brein, ik was altijd in de weer met knutselen, dingen bedenken en deze plannen natuurlijk meteen uitvoeren. Mijn kamer was dan ook altijd een rotzooi en overal lagen werkjes en projecten waar ik mee bezig was. Sinds ik op mezelf ging wonen vond ik het geweldig om mijn huis in te richten met allerlei sfeervolle spullen. En wanneer er iemand een cadeau nodig had, ging ik meteen aan de slag met het bedenken en regelen van een origineel cadeau. Ik hou er van om mensen te verrassen en te verwennen met iets bijzonders. En iets waarvan je altijd blij wordt, iets waar van je weet dat daar je passie ligt, daar moet je natuurlijk wat mee gaan doen! De droom om een eigen webshop te hebben met producten waar ik ontzettend blij van word en anderen mee kan verwennen, is nu werkelijkheid geworden! LoLifa is geboren! Ik vind het erg leuk dat je even tijd neemt om een kijkje te nemen op deze site. Wie weet zie je wat leuks en pak ik snel jou bestelling in! Wil je advies bij het geven van een leuk cadeau, dan help ik je graag. Ook is er de mogelijkheid het cadeau meteen mooi in te pakken, geen probleem!

Veel winkelplezier,

Liefs Mirjam

Reviews


"Vandaag prachtige producten mogen ontvangen. Fijne communicatie en een prachtig opstartend bedrijf, veel geluk! Hier ga ik zeker vaker wat bestellen". 


"Ik heb een heel mooi gedichtenboek besteld. Het contact met de eigenaresse van de webshop was heel fijn en het werd snel verzonden. Ik ga er zeker nog eens bestellen!"


"Fijne webshop met leuke artikelen! Zocht een cadeautje, maar kon de verleiding niet weerstaan en ook iets voor mijzelf gekocht. Bestelling wordt mooi ingepakt en was snel geleverd. Aanrader!"


"Zoveel leuke kaartjes! Nog mooier dan de foto's!"


"Super leuke raamstickers besteld voor sinterklaas. Veel verschillende opties, snelle levering. Sinterklaas kom maar snel naar hier, ik plak de LoLifa stickers straks met veel plezier!"


"Met dank aan LoLifa een heel speciaal cadeau kunnen geven aan een lieve vriendin die het echt verdiende. Thanks! En ook voor de snelheid en hoe mooi het ingepakt was. Zeker aan te raden."


"Super leuke producten heeft Mirjam, en de service altijd goed en snel reactie als je vragen hebt!"