Reviews


Lees hieronder hoe klanten LoLifa hebben ervaren na hun aankopen!


"Vandaag prachtige producten mogen ontvangen. Fijne communicatie en een prachtig opstartend bedrijf, veel geluk! Hier ga ik zeker vaker wat bestellen". 


"Ik heb een heel mooi gedichtenboek besteld. Het contact met de eigenaresse van de webshop was heel fijn en het werd snel verzonden. Ik ga er zeker nog eens bestellen!"


"Fijne webshop met leuke artikelen! Zocht een cadeautje, maar kon de verleiding niet weerstaan en ook iets voor mijzelf gekocht. Bestelling wordt mooi ingepakt en was snel geleverd. Aanrader!"


"Zoveel leuke kaartjes! Nog mooier dan de foto's!"


"Met dank aan LoLifa een heel speciaal cadeau kunnen geven aan een lieve vriendin die het echt verdiende. Thanks! En ook voor de snelheid en hoe mooi het ingepakt was. Zeker aan te raden."


"Super leuke producten heeft Mirjam, en de service altijd goed en snel reactie als je vragen hebt!"


"Nadat mijn vaas gebroken was aangekomen is er direct een nieuwe opgestuurd, super klantgericht!"


"Twee mooie Leeff vaasjes Moos bij LoLifa gekocht. Eenvoud en toch heel prachtig: een grijs betonnen hart en een buisje voor een schitterende bloem! Ik heb ze beiden al cadeau gedaan aan mensen die ik wat bijzonders wilde geven.
Zorgvuldig verpakt en snel geleverd. Dankjewel!"


"Een aantal keren besteld bij Lolifa. Super tevreden. Leuke betaalbare cadeautjes. Communicatie is top. De laatste keer mijn cadeautjes laten inpakken, wat erg leuk en makkelijk is!"


"Super service! Mooie producten, toffe site en behulpzame eigenaar die met je meedenkt! Ga hier zeker vaker shoppen."


"Ik heb 3 fantastische kandelaars besteld bij LoLifa. Naast het feit dat deze mooi op mijn eettafel staan was ik vooral onder de indruk van de klantenservice van Mirjam. Mijn pakket was zoekgeraakt bij PostNL en zij heeft dit vlot en naar volle tevredenheid voor mij opgelost. Fijne webshop!"